Στατιστικά :
  • Κανένα μέλος δεν έχει γενέθλια σήμερα
  • Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 1 επισκέπτης
  • Τώρα είναι 22/05/12, 11:07

Ιντερνετ Καζίνο - Συζήτηση

Το Go Wild καζίνο αρνείται να πληρώσει τα κέρδη!

Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας - καλές ή άσχημες - από online καζίνο. Ρωτήστε αν έχετε απορίες ή δημοσιεύστε απλά τα δικά σας σχόλια.

Συντονιστής: manager

Το Go Wild καζίνο αρνείται να πληρώσει τα κέρδη!

Δημοσίευσηαπό nikantw » 27/01/11, 18:37

Πριν από λίγες μέρες, έπαιξα σε ένα Blackjack Freerol l τουρνουά, και κέρδισα 14,69 € μετρητά. Με αυτά έπαιξα μόνο σε slots και κέρδισα 2600 μετά από 4 ώρες παιχνιδιού!!
Κάνω ανάληψη τα 2500 και μετά από μία μέρα μου στέλνουν email ότι από τα 2500 θα μου δώσουν μόνο 100! Γιατί δεν έχω κάνει ποτέ κατάθεση!

Επικοινωνώ με το live chat και μου λένε ότι στα terms and conditions λέει ότι από κέρδη από Free bonus ή free spins μπορείς να κάνει ανάληψη μόνο 100.

Τους απαντάω ότι το ξέρω, αλλά τα κέρδη μου είναι από Blackjack Freeroll τουρνουά και είναι μετρητά και όχι μπόνους.

Και λένε κάτι που δεν υπάρχει πουθενά σε κανένα όρο του καζίνο. Ότι αν και τα 2500 ήταν βραβείο από τουρνουά θα μου τα έδιναν. Αλλά αφού τα κέρδισα από Κουλοχέρη δεν τα δίνουν!! Δηλαδή τα κέρδη από τουρνουά είναι μετρητά που μπορείς να τα κάνεις ανάληψη, όσα και αν είναι, αλλά αν παίξεις με αυτά σε slots δεν σου δίνουν τα κέρδη!

Παραδέχονται ότι το όριο των 100 το έχουν για bonus abuse, παραδέχονται ότι εγώ δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο, και πατάνε μόνο στο γεγονός ότι δεν έχω κάνει κατάθεση (αν και έχω κάνει εγγραφή χρεωστικής κάρτας στην οποία ζητάω να μου πιστωθούν τα 2500).

Έχω διαβάσει προσεκτικά όλους τους όρους. Είναι συγκεκριμένοι, το όριο των 100 υπάρχει μεν αν δεν έχεις κάνει ποτέ κατάθεση, αλλά αφορά αποκλειστικά Free bonus ή free spins. Αυτό το παραδέχονται και αυτοί έμμεσα με το να λένε ότι τα κέρδη από τουρνουά είναι μετρητά που μπορείς να τα κάνεις ανάληψη, όσα και αν είναι. Το ότι δεν μπορείς να παίξεις με αυτά σε slots δεν υπάρχει πουθενά!

Τους προσφέρω όσα έγγραφα θέλουν για να επιβεβαιώσω τα πάντα.
nikantw
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Απαντήσεις: 11

Απ:Το Go Wild καζίνο αρνείται να πληρώσει τα κέρδη!

Δημοσίευσηαπό makiskoube » 27/03/11, 21:09

phgaine sto periptero... agorase paysafe card ton 10 euro k kane katathesh!ti tha s poun meta???:D
makiskoube
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Απαντήσεις: 4

Δημοσίευσηαπό ziagosa » 21/04/11, 07:34

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΖΙΝΟ πχ city club και αλλα
παιξε οπου υπαρχυ και στοιχημα εκει τα εχω παρει τα λεφτα μου
ziagosa
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Απαντήσεις: 5

Δημοσίευσηαπό Meric » 21/04/11, 19:52

Καλά ρε παιδιά μα ΠΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ είστε; Τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΖΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ΑΠΑΤΗ!

Και ειδικά το διαδυκτιακό Πόκερ.

Δεν πήρατε χαμπάρι ότι αυτοί που το παίζουν παικταράδες στο πόκερ άνοιξαν δικά τους διαδυκτιακά καζίνο;

ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΖΙΝΟ;Τα οποία βέβαια διαφημίζουν και άλλα καζίνο δηλαδή κερδίζουν και από τις ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!

ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΖΙΝΟ ΟΎΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Meric

Re: Το Go Wild καζίνο αρνείται να πληρώσει τα κέρδη!

Δημοσίευσηαπό nikantw » 22/11/11, 17:40

Σόρυ που άργησα να ενημερώσω. Τα πήρα τελικά τα χρήματα.
Βέβαια μετά από 5 μήνες και μετά από διαμεσολάβηση ενός άλλου πολύ γνωστού φόρουμ. Τέλος καλό δηλαδή. Δεν είναι όλα απάτη, υπάρχουν και σοβαροί στο χώρο, όπως παντού.
Απλά έπεσα σε περίπτωση που δεν είχαν προβλέψει και αντέδρασαν σπασμωδικά και κουτά.
:D :D :D
nikantw
Fresh Boarder
Fresh Boarder

Απαντήσεις: 11

Επιστροφή στο Ιντερνετ Καζίνο - Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Μέλη σε σύνδεση

Συνολικά υπάρχει 1 μέλος συνδεδεμένο: 0 εγγεγραμμένο, 0 με απόκρυψη και 1 επισκέπτης (με βάση ενεργά μέλη που έχουν συνδεθεί τα τελευταία 30 λεπτά)
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 14 την 09/11/11, 19:28

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης